Even terug naar de oorsprong.. Wat in 2017 startte als een zot idee met de ambitie om 2 kastelen te verhuren eindigde in een gekende naam en 6 springkastelen.

SiNi ontstond uit Simon Vandermeulen & Nick Degol, twee boezemvrienden met ondernemingszin en dezelfde passies. Tot het einde van het seizoen 2020 werkten we fantastisch samen, maar Nick besliste om even afstand te nemen door persoonlijke omstandigheden.
We hebben heel veel te danken aan Nick - nog steeds - en zijn hem daar zeer erkentelijk voor. We doen al jaren ons best om onze klanten in de ruime regio rond Glabbeek op hun wenken te bedienen. Zowel gewone gezinnen, bedrijven als scholen in de regio blijven beroep doen op onze diensten.

Het geheim? Een ambitieuze man met de steun van een geweldige vrouw, een goede service en scherpe prijzen. Levering, plaatsing en ophalen wordt door ons verzorgd. Propere kastelen zijn bij ons de norm, geen uitzondering. Ondertussen bieden we ook kindergrime en fotografie aan - dat gedeelte neemt Shana op zich. Een hele waaier aan activiteiten en een kasteel voor iedereen om van élk feestje een succes te maken! Veel feestplezier,
Simon Vandermeulen & Shana Riquet


Simon Vandermeulen
Shana Riquet